Avís Legal i política de Privadesa

 

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. M’he esforçat per crear un espai segur i fiable.

La teva privadesa és important per a mi.

En aquesta declaració de privadesa t’explico quines dades personals recopilo dels meus usuaris i com les utilitzo. T’animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals a aquesta web. Els majors de tretze anys podran registrar-se a https://jamonesgranseleccionjc.com com a usuaris sense el consentiment previ dels seus pares o tutors.

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les dades personals.

En cap cas no es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica oa la intimitat dels altres membres de la família, sense el seu consentiment.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar els teus pares no t’has de registrar com a usuari.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

M’he esforçat a crear un espai segur i fiable i per així vull compartir els meus principis respecte a la teva privadesa:

 • Mai sol·licito informació personal a no ser que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que em requereixis.
 • Mai comparteixo informació personal dels meus usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzo les teves dades personals amb una finalitat diferent de la expressada en aquesta política de privadesa.

Cal advertir que aquesta política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. serà aplicable en el cas que els usuaris decideixin omplir algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

La Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Principis que aplicarà a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarà els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requparèneriré el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: només sol·licitaré dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals les requereixo. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat, t’informaré del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisaré les meves llistes i eliminaré aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o és indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Com he obtingut les teves dades?

Les dades personals que tracto a escolaculturalbadalona.com procedeixen de:

 • Formulari de contacte.
 • Sol·licitud de pressupostos a través del directori.
 • Comentaris al bloc.

Quins són els teus drets quan em facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a escolaculturalbadalona.com estic tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar-ne la rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstáncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstáncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les dades. escolaculturalbadalona.com deixaré de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que m’hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecúnica, ia transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment.
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindrás dret que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui técnicament possible.

Els interessats també tenen dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tracto les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per comentar un post, sol·licitar pressupost o contactar, està facilitant informació de caràcter personal de què és responsable escolaculturalbadalona.com. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com ara la vostra adreça IP, nom o nom d’usuari, adreça de correu electrònic, altres dades subministrades en un missatge o fitxers adjunts. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per escolaculturalbadalona.com, només com es descriu a la present política de Privadesa.

A escolaculturalbadalona.com. Hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracto la informació que em faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura (formularis):

 • Formulari de sol·licitud de pressupost: Sol·licito les dades personals següents: Nom, Email, per respondre als requeriments dels usuaris i un telèfon. Per exemple, puc utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T’informo que les dades que em facilites estaran ubicades als servidors de SERED.NET .(proveïdor de escolaculturalbadalona.com) dins de la UE (Espanya) i als servidors de Google Inc. fora de la UE als EUA.
 • Formulari per a comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del bloc escolaculturalbadalona.com no es requereix que l’usuari estigui registrat en aquest bloc. L’usuari podrà fer tants comentaris com vulgui i donar resposta sobre els anteriors. T’informo que les dades que em facilites estaran ubicades als servidors de Raiola Networks SL. dins de la UE (Espanya).

Hi ha altres finalitats per les quals tracto les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions dús i la llei aplicable. així pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • també es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo a la política de Cookies.
 • escolaculturalbadalona.com pot tenir presóncia a les xarxes socials. El tractament de les dades que es duguin a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de escolaculturalbadalona.com, es regirà per aquest apartat. així com per aquelles condicions dús, polítiques de privadesa i normatives daccés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per lusuari de escolaculturalbadalona.com. Tractaré les vostres dades amb les finalitats d’administrar correctament la vostra presóncia a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de escolaculturalbadalona.com, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas faré servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, escolaculturalbadalona.com serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

escolaculturalbadalona.com no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho faré en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant així, en alguns casos es poden fer col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requparèneriré consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es faré amb els més estrictes estándards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

Per contactar, subscriure’s o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades recollides

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

En cap cas no es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·licite la supressió per l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que utilitzo per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, escolaculturalbadalona.com, comparteix dades amb els prestadors següents sota les seves corresponents condicions de privadesa:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»). Google Analytics utilitza «cookies», que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar escolaculturalbadalona.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu és de escolaculturalbadalona.com (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Google AdSense: un servei de publicitat web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware quetécom a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»). Google AdSense utilitza «cookies», que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a ayudaleyprotecciondatos.es a mostrar publicitat al lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu és de escolaculturalbadalona.com (incloent-hi la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units i permet mostrar anuncis rellevants atenent-se les visites anteriors d’un usuari a aquest lloc web oa altres llocs web. Els usuaris poden inhabilitar la publicitat personalitzada. Per fer-ho, heu d’accedir a Preferències d’anuncis

Navegació

En navegar per escolaculturalbadalona.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximada), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

 • Google Analytics.

Utilitzo aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base dusuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

escolaculturalbadalona.com es compromet en l’ús i el tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-les d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar la alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb allà establert a la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les vostres dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

escolaculturalbadalona.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, escolaculturalbadalona.com s’asseguraré que qualsevol persona que estigui autoritzada per escolaculturalbadalona.com per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estaré sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se’n escolaculturalbadalona.com, haurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a ayudaleyprotecciondatos.es exonerant a la web de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part de escolaculturalbadalona.com en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a escolaculturalbadalona.com en els termes establerts en aquesta política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas no tindrá caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privadesa

escolaculturalbadalona.com es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, escolaculturalbadalona.com anunciaré en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, ayudaleyprotecciondatos.es no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cadascun dels formularis que hi ha a la web, l’usuaritéla possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conformement al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, escolaculturalbadalona.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.